Menu
¿No encuentras lo que buscas? Búsqueda avanzada
TOP-SECRET (privadíssim): El diari de Junie B. (i teu també!)

TOP-SECRET (privadíssim): El diari de Junie B. (i teu també!)

Autor/a Barbara Park
Ilustrador/a Denise Brunkus

«Per què m'agrada aquest diari» (per Junie B. Jones): «Visca, visca i revisca! Aquest és el llibre més divertit del món i de la vida. Pots escriure en pàgines autèntiques i reals! I no et ficaràs en embolics! Aquestes són les milloríssimes coses que m'agraden del llibre: - Té adhesius a dins! - Té pàgines divertides on puc escriure els meus secrets secretíssims i fer dibuixos, enganxar fotografies.

«Per què m'agrada aquest diari» (per Junie B. Jones):
«Visca, visca i revisca! Aquest és el llibre més divertit del món i de la vida. Pots escriure en pàgines autèntiques i reals! I no et ficaràs en embolics! Aquestes són les milloríssimes coses que m'agraden del llibre:
- Té adhesius a dins!
- Té pàgines divertides on puc escriure els meus secrets secretíssims i fer dibuixos, enganxar fotografies...
- Ah, i també té pàgines perquè hi escrigui algú molt especial: TU!»

Peta't de riure amb la nena més superdivertida del món i de la vida: més de 60 milions de nens de tot el món han llegit les seves aventures!

Formato

Barbara Park

Es una de las autoras de literatura infantil y juvenil más populares de Estados Unidos. Su truco consiste en captar el lenguaje y la forma de ver el mundo de los niños, en simplificar las cosas, en no analizar, ni pensar demasiado, sino en dar rienda suelta a esa espontaneidad que caracteriza el lenguaje infantil: errores de lenguaje, confusión de palabras y todo este tipo de faltas que hacen la lectura cercana a los primeros lectores, ya que suscita procesos de identificación.

Màriam Serrà i Fernàndez

Libros similares

Suscríbete a nuestra Newsletter

Recibe todas las novedades editoriales de Bruño.