Menu
¿No encuentras lo que buscas? Búsqueda avanzada
Astèrix. Les veritats històriques explicades

Astèrix. Les veritats històriques explicades

Ilustrador/a Albert Uderzo

No sempre és fàcil separar el que és vertader del que és fals en la història antiga. Tanmateix, aquest és el propòsit d'aquesta petita obra sobre els gals que pretén ensenyar divertint.

Sense voler fer la competència a arqueòlegs i historiadors, que avancen contínuament en les seves investigacions, aquest llibre ofereix una forma humorística d'identificar els anacronismes, les bromes i les informacions històriques, reals, inventades o astutament esbiaixades dels autors d'Astèrix. Els gals menjaven tres senglars al dia? Transportaven el seu líder a sobre d'un escut? Els romans passaven l'estona a les termes o al teatre i s'afartaven a les orgies? Cada vinyeta de les aventures d'Astèrix obre una pàgina d'història. Algunes són exactes, d'altres plausibles, la majoria molt imaginatives, però tot sovint d'allò més divertides.

Formato

Bernard-Pierre Molin

René Goscinny

Goscinny y Uderzo se conocieron en 1951 y en 1959 crearon Astérix, un héroe galo cuyas aventuras han alcanzado un éxito sin precedentes. Goscinny murió en 1977 y Uderzo falleció en 2020. Su legado está en manos de Conrad y Ferri.

Albert Uderzo

Goscinny y Uderzo se conocieron en 1951 y en 1959 crearon Astérix, un héroe galo cuyas aventuras han alcanzado un éxito sin precedentes. Goscinny murió en 1977 y Uderzo falleció en 2020. El legado de ambos queda en manos de Ferri y Conrad.

Margarita Gómez Borràs

Libros similares

Suscríbete a nuestra Newsletter

Recibe todas las novedades editoriales de Bruño.