Menu
¿No encuentras lo que buscas? Búsqueda avanzada
Ideafix i els irreductibles, 1. A baix els romans!

Ideafix i els irreductibles, 1. A baix els romans!

Empezar a leer

L'Ideafix va aparèixer per primera vegada a "La volta a la Gàl.lia d'Astèrix, i des de llavors es va convertir en un personatge absolutament carismàtic: a més de fidel i valent, és el primer gos ecologista de la història. Ara estrena una sèrie de dibuixos animats i una col·lecció amb el seu nom!

Aquesta nova col·lecció de còmics basats en la primera sèrie d'animació derivada de l'univers Astèrix promet satisfer a tots els fans. En ella descobrirem la història de l'Ideafix i la seva banda d'irreductibles abans que el nostre gosset conegui als famosos herois gals. En les pàgines d'aquest llibre, l'Ideafix i els seus amics (gossos, gats i fins a ocells) lluiten contra l'invasor romà.

Formato

René Goscinny

Goscinny y Uderzo se conocieron en 1951 y en 1959 crearon Astérix, un héroe galo cuyas aventuras han alcanzado un éxito sin precedentes. Goscinny murió en 1977 y Uderzo falleció en 2020. Su legado está en manos de Conrad y Ferri.

Albert Uderzo

Goscinny y Uderzo se conocieron en 1951 y en 1959 crearon Astérix, un héroe galo cuyas aventuras han alcanzado un éxito sin precedentes. Goscinny murió en 1977 y Uderzo falleció en 2020. El legado de ambos queda en manos de Ferri y Conrad.

Matthieu Choquet

Jérôme Erbin

Margarita Gómez Borràs

Libros similares

Suscríbete a nuestra Newsletter

Recibe todas las novedades editoriales de Bruño.