Menu
¿No encuentras lo que buscas? Búsqueda avanzada
facebook twitter pinterest linkedin

Adéu, Mestre

Avui el famós llogaret gal plora la mort d´un dels seus creadors. Albert Uderzo, dibuixant d´Astèrix i Obèlix, mor als 92 anys d´edat en la seva residència a Neuilly.

25-03-2020

Adéu, Mestre

Amb una inmensa tristessa hem conegut avui el decés d´Albert Uderzo, cocreador d´Astèrix junt a René Goscinny

Des de fa seixanta anys, Astèrix ha estat despertant en milions de lectors de tot el món un plaer i una alegria enormes, pàgina a pàgina i amb cada nova lectura. Convertit en un autèntic mite, el petit gal ja forma part indiscutible del patrimoni literari i artístic universal, i no deixarà d´enarbolar en les seves aventures els valors de tolerància i resistència.

A més d’un gran artista, se´n va un home excepcional, estimat per tots els que van tindre la sort de coneixer-lo. A un nivell més personal, jo apreciava molt la seva humanitat, les seves intuïcions sempre sòlides i la seva capacitat per mantenir-se de peus a terra malgrat el seu èxit formidable.

En aquests moments dedico un conmogut record per a la seva dona, Ada, amb la que va compartir gairebé setanta anys de vida, a la seva filla Sylvie i a tota la resta de la familia, als que enviem tot el nostre suport en aquesta difícil situació.

Albert Uderzo ja forma part de la Història del Art com un dels més grans genis que França ha pogut aportar al món, i romandrà per sempre als nostres cors.

Li agraïm de manera infinita la confiança que va depositar en nosaltres deixant el destí del seu personatge a les nostres mans. Avui més que mai s´obre davant de nosaltres una gran responsabilitat.

Gràcies, mestre !

Arnaud Nourry, President-Director General del Grup Hachette Livre

Sección

Noticias

Temas

Suscríbete a nuestra Newsletter

Recibe todas las novedades editoriales de Bruño.